Aminosyre til morgenmad

Her er en historie om en lille del af min dag, og  denne del af min dag er denne  morgen, så det er den jeg her vil komme til at snakke  lidt om. I dag stod jeg super tidligt op, for at lave mad til drengene.  Mit mål var at lave en mad som indeholdt aminosyre nok til at de kunne  klare sig i 14 timer inden de tidligst fik lov til at indtage næste  aminosyre. Sådan er det under fasten.

Der må man ikke bare spise når  man er sulten. Det kan føles som om at en eller anden form for mad  lige præcis ville gøre din krop det godt lige nu, og du kan måske  derfor blive fristet til at tro at du skal spise dette. Sagen er dog  en anden, når du faster. De almindelige regler som plejer at gælde,  gælder i denne periode ikke.
aminosyre
Du kan være sulten, men du må ikke spise.  Du kan have lyst til en aminosyre, men du må ikke få en sådan, for  den ligger uden for det der tæller som reglerne for denne periode.  Her skal man kigge udad og overveje hvad der sker uden for en selv.  Du skal tænke på din nabo, og du skal især tænke på de mennesker  som ikke har ligeså meget som dig, og som der måske skal kæmpe hver  eneste dag for at få det til at hænge sammen.

Måske får de ikke  engang noget at spise hver eneste dag, måske er de sultne når de skal  i seng. Måske har de ikke råd til en kost med aminosyre. Sådan en  gruppe af mennesker tænker du på, når du faster. Det er en måde  at vise, at du har forståelse for andre, og måske er det også en  måde at komme tættere på de personer som du i denne tid bruger timevis  sammen med.