Dejlig kaffe

 

Jeg har altid holdt rigtig meget af kaffe.

Eller altid  er så meget sagt, for ca. i de første 18 år af mit liv kunne  jeg ikke lide drikken og rørte den derfor ikke, men lige fra jeg begyndte  at kunne lide kaffe, der har jeg altid elsket drikken meget.

kaffe3Jeg går  meget op i, at det er en god kop kaffe jeg drikker, når jeg drikker  kaffe. Med dette mener jeg ikke nødvendigvis at den skal være hverken  dyr eller fin, men at ingredienserne skal være nøje afvejet, så smagen  bare er lækker. Til dette formål ønsker jeg mig nu en rigtig god  kaffemaskine. Jeg har dog endnu ikke besluttet mig for hvilken det skal  være.

Jeg har både tænkt på en kaffe med indbygget kaffekværn og stempel, der gør at kaffen altid er frisk. Dette er ca. sådan en  maskine med separat kaffekværn, som man finder på alle de cafeer,  der har en latte på kortet. Men så har jeg også tænkt på en mindre  udgave af en fin maskine, der laver kaffe gennem brikker.

Disse brikker  skulle holde ilt væk fra kaffegrumsen til et niveau, der praktisk talt  gør en kaffekværn unødvendig. Det er også et alternativ.