Det billigste proteinpulver

Det er dog sådan, at jeg lige kan gå med til at høre dem snakke om hvilke sider der har billigt proteinpulver. Jeg siger jo bare, at så længe at de ikke gør for meget ud af det, så er det jo okay, at de lige hurtigt udveksler erfaring. Det kan der jo ikke være noget galt i, og de hjælper jo sådan set bare hinanden med at spare lidt penge. Det er ikke spor anderledes end hvad jeg snakker med mine venner om. Det virker, og det er en god måde at snakke sammen på.

 

proteinpulverDet absolut billigste proteinpulver

Det går mig altså på nerverne, når det går op i en diskussion om, hvem der har fundet det absolut billigste proteinpulver. Det giver ingen mening, og det er der at jeg er lige ved at gå fuldstændig amok. Det er aldrig helt til at sige hvad jeg kan finde på, der er dog aldrig nogen tvivl om, at det kan være meget svært at vide hvad jeg rent faktisk kan finde på. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at uanset hvad der kommer til at ske, når jeg altså går amok, så er det ikke et kønt syn.

Det er også muligt at der er nogle der ender med at være kommet til skade. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg på grund af fitness og proteinpulver, i dag er lidt af en kæmpe. Det er altså også derfor, at når jeg går amok, så er det tunge ting der bliver kastet med. Det er virkeligt som om, at det er en anden person der tager over i min krop, og denne person vil bare ødelægge alt og alle. Det er meget sjældent at jeg går amok, og det er kun sket nogle få gange før. Heldigvis har jeg været alene stort set alle gang det er sket, og så er det kun mit værelse og altså alt mit proteinpulver der har taget skade.