Det er aldrig for sent at begynde på slankepiller,

slankekur det skulle dog kun være hvis de var i gang  med at slå sømmene i din kiste, men ellers er alt muligt, og det er  en af måderne hvorpå jeg kan få dig til at købe mit produkt. Jeg  har tit stået på folket og fornærmet folk uden de rent faktisk har  opfanget det. Det er noget jeg bare kan, og det er sådan jeg er blevet  rig. Du tænker måske at hvis jeg er så skide rig, hvorfor står jeg  så på strøget og sælger slankepiller, og det er da også et okay  spørgsmål, og mit meget enkle svar til dit okay spørgsmål, er ganske  enkelt at jeg syntes det er sjovt at fornærme folk, og normalt er det  ikke muligt uden at være en idiot, men det er så nemt når man står  på strøget og folk skal have taget paraderne ned.

Der er ingen nemmere  måde at komme i snak med folk end ved at fornærme dem. Når du har  fornærmet dem, tager de deres parader ned og går til angreb, og det  er der min tunge kommer mig til gode, jeg kan tale en hver ned, samtidig  med at jeg sælger slankepiller, og det er derfor at jeg syntes det  er så sjovt.

For når jeg er færdig med at tale dig ned, har du glemt  hvad det hele handlede om, og du har fået paraderne ned, og inden du  ved af det har du købt et års forbrug af slankepiller. Man kan altså  roligt sige at jeg er den bedste indenfor mit felt, og der er ingen  tvivl om at du ved det lige så snart at du har betalt, men der er det  for sent, for jeg har taget dine penge for mine slankepiller, sat dem  i banken, og inden din diæt er omme, er jeg langt væk i anden by,  og måske endda et andet land.