Efter en periode på slankepiller spiser jeg ikke længere så usundt

Jeg har taget slankepiller i 90 dage, og jeg kan se  en positiv effekt på min krop. Og jeg er glad. Jeg er så glad  en pige nu efter de sidste tre måneder. Jeg har taget slankepiller,  og jeg har skåret ned på cola og andre ting med lidt for meget sukker,  som jeg ellers havde en tendens til at spise stort set hver eneste dag.  Der gik ikke mange timer imellem at jeg enten lige skulle have en snack  eller noget sødt. Ofte spiste jeg lige en sneakers eller mars bar flere  gange om ugen og ellers alt hvad jeg kunne komme i nærheden af af chokolade,  lakridskonfekt med mere. I min periode her de sidste ca. 3 måneder,  hvor jeg også spiste slankepiller skar jeg meget ned på sukkeret. slanke3 Jeg stoppede næsten med at drikke cola og spise chokolade, men jeg  undte dog alligevel en gang i mellem mig selv et enkelt stykke wienerbrød  eller en pose lakridser.

Slankepiller har gjort min selvtillid større

Jeg kan mærke at jeg både er blevet mere glad indeni,  og at jeg også har fået en større tro på mig selv over  de sidste tre måneder. Jeg er nu ikke så bange for at kaste mig  ud i et projekt, der indeholder nogle store udfordringer for mig, som  jeg var for bare et halvt år siden eller endda mindre. Det har været  godt for mig at have været på denne kur hvor jeg har spist slankepiller og tabt mig og lagt nogle af mine vaner om. Selvom det var svært til  nogle tider lykkedes det jo for mig, så der er meget at glædes over.  Jeg tager denne oplevelse med mig videre i livet som et symbol på,  at man aldrig skal give op.