Find andre oplevelser i CPH

motoriseret

For 3 dage siden var jeg et smut nede og spise i på en restaurant i Kødbyen sammen med en ven.

Her blev jeg konstant passeret af folk på el-løbehjul og vejene var fulde af el-cykler. Først blev jeg lidt bestyrtet og forstod ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Det var særligt folk i 20’erne der kørte rundt på løbehjul, men kostede sådan nogle løbehjul ikke en formue. Jeg spurgte en fyr nok i starten af 20’erne, og han sagde det bare var noget han havde lejet. Han introducerede mig til et smart lille trick og det var man kunne få tilbudskoder, som man kunne anvende til gratis køreture!

De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Lime, Voi eller Circ. Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! Jeg fandt faktisk ret nemt en app på min telefon som kunne bruges til nogle af de her løbehjul. Og rigtig nok man kunne anvende en kampagnekode. Online kunne jeg ved at søge finde en Wind rabatkode, som var det program jeg havde fået ind på min telefon.

Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da kampagnekoden virkede fint. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en rabat som jeg kunne bruge på appen, der var der også en del andre sjove kampagnekoder man kunne benytte. Det er nok ikke den måde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Storbyens legerum

Ansporet af de unge mennesker så jeg mulighederne for oplevelser i byens rum på en helt ny måde. Jeg parkerede derfor min bil i gåafstand med en ny ParkMan rabatkode, hvilken jeg også havde været så smart at finde online. Herefter gik jeg over til den skaterpark som du kan finde i Fælledparken – du ved tæt på Rigshospitalet og Fælledparkens vandlegeplads. Her var jeg så priviligeret at jeg kom til at prøve at være på inliners, som er en form for rulleskøjter. Men der er kun hjul på en række. Det er derfor de hedder inliners. Det er sjovt, men det er også svært! Så trods at jeg var pakket ind med alt det beskyttelsesgrej jeg kunne finde præsterede jeg alligevel at tage en tur på rumpetten.

Det skete første gang, da jeg endelig fik taget mod til mig og strøg hen til den lille rampe med hævet pande, men da jeg var en 1 meter fra rampen, så panikkede jeg og resultatet var selvfølgelig at jeg styrtede.

Lidt efter jeg havde fået pusten igen var der et par unge drenge der hørte mig om jeg ikke kunne tænke mig at være med i deres spil og de manglede lige en sidste spiller. Det var en sportsgren der kaldes floorball. Det går i korte træk ud på at løbe rundt med hockeystave og skyde efter mål, og selv om det var sjovt, så er jeg bange for jeg ikke var særlig god til floorball og jeg tror, at fyrene på det hold, som jeg kom på fortrød at jeg spillede med dem. Det endte i hvert fald med at blive et ret stort nederlag til os, men det var sjovt at prøve spillet floorball.

Det at udnytte byens rum på sanselige nye og anderledes måder er nu blevet en mission for mig, så jeg har sat mig for følgende projekter: At sende pile afsted med en af de der professionelle compound buer for at udleve middelalderlivet i det hektiske moderne storbyliv, klatre på vægge i GoMonkey i Gladsaxe, skyde med airsoft pistoler udendørs på Skovbanen i Taastrup og nå ja så skal jeg også lige lære at lære at lave poledance under ordnede forhold.