Fiskesæsonen er nu ovre, og det er derfor på tide at pakke sit fiskegrej sammen

Fiskesæsonen  er nu ovre, og det er derfor på tide at pakke sit fiskegrej sammen,  og sætte det på sin plads, indtil det er klar til at blive brugt til  sæsonen starter igen. Det eneste der kan gøre at jeg skal finde mit  fiskegrej frem igen, inden sæsonen starter, er hvis jeg kan overtale  min kone til at tage med mig på en ferie, hvor der også er mulighed  for at jeg kan få lov at fiske lidt.

Jeg er ikke sikker på at det  er muligt, og jeg regner med at det nok skal ske, men jeg er langt fra  sikker, og jeg gør derfor alt lige for tiden for at min kone er den  gladeste kvinde i kvarteret, og jeg opvarter hende hver eneste morgen  og aften, og jeg faktisk ved hver eneste lejlighed jeg får. fiskegrej 3Det er  også derfor jeg har sat mit fiskegrej så hurtigt væk. Normalt står  mit fiskegrej og fylder i mange uger inden jeg får sat det på plads, men denne  gang har jeg været smart og få det sat på plads og rengjort med det  samme, så hun ikke kan brokke sig over dette.

Problemet er at min kone  i øjeblikket ikke mener at vi har råd til at tage på ferie, men jeg  er helt uenig, for vi har en meget god økonomi, og jeg ved at det bare  er en dårlig undskyldning, fordi hun ikke har lyst til at tage på  en fiske ferie, hvor hun kun kommer til at se mig den halve tid om dagen.  Jeg ved at hun meget hellere vil på en normal charter ferie, hvor hun  har mig til rådighed døgnet rundt, og der er ingen tvivl om, at jeg  ville hade sådan en ferie.

Min kone ved det, og jeg tror derfor også  at hun ender med at overgive sig, og sige ja til at tage med på fiske  ferie. Jeg kan selvfølgelig tage af sted alene, men det har jeg heller  ikke lyst til, for jeg er meget glad for min kone og jeg håber derfor  at hun snart siger ja.