Gode grunde til at hænge dit tv på væggen

Skal du finde den rigtige placering til dit nye tv? Så bør du overveje at hænge det på væggen. Det kan virke besværligt at skulle skaffe et tv beslag eller tv ophæng, som det også hedder, men i virkeligheden er det ganske nemt. Ved at følge et par simple videoguides får du hurtigt styr på det. Så læs her hvorfor det er en god idé.

Pladsbesparende

Et tv beslag fylder unægteligt mindre end et stort tv-bord – det siger sig selv. Og hvis du ikke har så meget plads derhjemme så kan tv ophæng være en rigtig god idé. Vægbeslag behøver desuden ikke at være en dyr løsning, hvis du kan klare det meste selv. 

Og hvad skal du i øvrigt også med et tv-bord? Skal alle dine DVD’er stå fremme, eller er det til VHS-afspilleren? Nej, vel? Og så kan det godt være du kommer til at savne et sted til din Playstation eller Nintendo, men de kan snildt opbevares i et skab til du skal bruge dem.

Mere sikker placering

Hvis du sørger for et ordentligt tv beslag, når du laver dit tv ophæng, så burde der ikke være nogen risiko for, at du får smadret dit tv. Det er der til gengæld i allerhøjeste grad, hvis du insisterer på at have det stående på et tv-bord. Her sidder det nemlig ikke fast, og ét forkert dansemove, eller lidt for ivrig rengøring kan sende det en tur på gulvet.

Der er altså alle mulige gode grunde til at få hængt dit tv op på væggen. Det er ligesom at hænge billeder på væggen. Når du først gør dét, så ligner det, at din møblering er med vilje, og ikke bare en akavet forsøgsordning indtil du ombestemmer dig.