Så meget ved jeg om et Scotte pillefyr

Scotte  pillefyr Den meste af den viden, jeg har om et Scotte pillefyr, skal jeg nok lige skynde mig at sige, stammer fra mine lange snakke med mine bedsteforældre, der har et pillefyr fra Scotte pillefyr, som de begge både er meget stolte af og glade for. Det er især når jeg får en god snak i gang med min morfar om emnet, at jeg får udvidet min viden om det helt enormt. Hvis det ikke var for ham, og så min mormor, så ville jeg højest sandsynligt slet ikke føle, at jeg vidste noget om Scotte pillefyr overhovedet. Men det gør jeg altså nu, fordi dette emne er et emne, der ofte naturligt kommer op til diverse sammenkomster med hele den pukkelryggede familie, eller når jeg blot er taget alene hen for at besøge mine bedste forældre. Så kan det altså sagtens være et Scotte pillefyr, der kommer op som det emne, vi lige skal have vendt, nu vi er samlede.

Jeg kan godt lide at tale med mine bedsteforældre om deres Scotte pillefyr

Jeg kommer helt til at føle mig privilegeret, når jeg sidder sammen med min bedsteforældre, og hører deres historier, om deres Scotte pillefyr. Bare det, at vi kan finde på noget at snakke om, når der jo nu er så mange år mellem os, aldersmæssigt, som der trods alt alligevel er, så synes jeg helt oprigtig talt, at det er noget af et privilegium. Dertil skal det siges, at mine bedsteforældre kan fortælle så indlevende om deres Scotte pillefyr, at det er en kæmpe fornøjelse. Nogle gange kan jeg nærmest trygle dem om at blive ved med at fortælle, og det betyder meget for både dem og jeg. Det er blandt andet det, der gør, at vi har så tæt et forhold, som vi har.