Tre måder du kan lave din hobby til din profession

lydstudie

Mange af os kender til det berømte Confucius udtryk: ”Vælg et job du elsker, og du behøver aldrig at arbejde en eneste dag i dit liv”, så hvorfor ikke gøre din hobby til dit levebrød? Rigtig mange mennesker synes hverdagene er en kamp, da de ikke kan udstå deres 8 til 16 jobs, men det, at have et arbejde, er nødvendighed for langt de fleste mennesker, og derfor er det vigtigt at lave noget du brænder for.

Udgiv din musik

Elsker du at lytte og spille musik, og har du en indre musiker gemt i dig, så er der hjælp at hente. Du kan nemlig indspille det næste radiohit hos et professionelt lydstudie, hvor du blot skal leje lokalet. Her kan du optage, mixe, master og indspille din musik, hvilket baner muligheden for at udgive den. Udgivelsen er det største skridt mod at blive hørt som musiker. Det kan give dig ind passiv indkomst, samt åbne mulighederne for koncerter. Alt sammen noget der hjælper dig mod at kapitalisere på din hobby.

Udstil dine kunstværker

Har du en indre maler i dig, så handler det igen om, at få den udgivet og formidlet ud til andre mennesker. Selvom man endnu ikke er et stort og anerkendt navn, så er der ofte mulighed for lokale kunstnere at få udstillet deres kunst i foreninger, butikker, museer etc., eller for eksempel et lydstudie. Det er eksempelvis oplagt at smykke de lokale butikker med malerier fra lokalområdet, og nu hvor dit kunstværk hænger der, så kan du lige skrive en pris og dit nummer på en vedhæftet seddel.

Før sporten ud i livet 

Der er mange muligheder for at gøre sport til din levevej. Først og fremmest kan du blive professionel, men det er de færreste der lykkes med det. Derudover kan du blive træner, kommentator, blogger/journalist, arbejde på et stadion etc.