Vælg dine rejse hovedtelefoner med omhu

hovedtelefoner

Det er ikke alle hovedtelefoner der er lige velegnet til at have med på rejsen. Hvis man vil have den optimale lytte oplevelse når man skal ud og rejse gælder det om at de helt rigtige høretelefoner med. Både in ear eller over ear høretelefoner kan bruges, det kan også være ear plugs, der er mange muligheder, men man skal dog være opmærksom .

Man kan måske tænke hvordan kan et sæt høretelefoner være forkerte til at rejse med ?. Vi kan tage det eksempel at du skal flyve til New Zealand. Det er en frisk flyvetur på over 22 timer med et par mellemlandinger.

Nu om dage har de fleste flyselskaber moderne inflight entertainment systemer, som det så flot hedder. Kort fortalt er det en skærm der sidder fast bag i sædet foran dig så du kigger lige ind i den. Skærmen er så tilsluttet entertainment systemet som er en mini computer. Den har et stort udvalg af film du kan se, rigtig mange musik kanaler du kan lytte til, du kan også spille et af de mange spil der er med, eller se informationer om destinationen og meget meget mere.

Flyselskabet har selvfølgelig et  sæt høretelefoner du kan låne, men de er ikke særlig gode, hverken lydmæssigt eller hvis man ser på komforten.

Men du har mulighed for at kunne tilslutte dine egne private hovedtelefoner, de flinke stewardesser låner dig gerne en adapter så dine private hørebøffer passer til deres inflight entertainment system.

Men vær opmærksom på at det nok ikke er muligt at tilslutte et sæt bluetooth høretelefoner eller andre former for trådløse høretelefoner. Så tjek hos dit flyselskab før turen så du er helt sikker på at dine høre bøffer passer.

Hvis dem du har ikke passer kan du se en masse forskellige modeller ved at klikke her: Find Hovedtelefoner